Kari-Lise Rørvik, Venstres representant i utvalget for oppvekst og kvalifisering

privat

Neste damen ute er Kari-Lise Rørvik, vår representant i utvalget for oppvekst og kvalifisering.

Hun har med seg bred erfaring inn i sin politiske virksomhet. Studie -og forskeropphold i USA og på Svalbard, og hennes yrkesvirksomhet som doktor i geologi har ført henne til mange land, nå for Gassnova hvor hun jobber som senior rådgiver innen CO2 lagring.

Barna hennes ga henne en ytterlig arena innenfor FAU i barnehage og så skole. Det er givende å jobbe i FAU, men etterhvert innså hun at det hun ønsket, var å delta der de virkelige store beslutningene ble tatt, nemlig i politikken.

I 2014 meldte hun seg inn i Venstre. Hun mener at dette virkelig er partiet som står for frihet og som vil at alle skal ha mulighet til å bruke sine evner til beste for seg selv og samfunnet. Veien deretter har vært bratt. I 2017 ble hun utnevnt som 1.vara på Stortinget for Vestfold Venstre og hun har vært leder for Larvik Venstre fra 2018 frem til årsskiftet. Nå representerer hun laget i utvalget for oppvekst og kvalifisering og er 1.vara for kommunestyret.

Hun sier: ”Og i dette utvalget trives jeg godt! Jeg er brennende opptatt av barn og ikke minst ungdoms oppvekstsvilkår og muligheter. Jeg mener vi alle kan bidra for å gjøre vårt aller beste for dem! Og som min eldste sønn minnet meg på da vi diskuterte om vi skulle bli fosterfamilie til en venn av ham med “skal du bare være en sånn politiker som bare snakker og snakker, eller skal du faktisk gjøre noe?”, bestemte jeg meg om at Jeg skal være en som faktisk gjør noe. Å være fostermor er noe av det mest meningsfulle jeg noen gang har gjort.”

Hvis du spør henne om hva hun spesielt legger vekt på i sitt politiske virke, svarer hun:

“Jeg vil jobbe for at Larvik skal utvikles i en rausere og grønnere retning, med frihet og mulighet for alle. Jeg har et sterkt ønske om å bidra til å få et enda mer inkluderende og aksepterende samfunn hvor vi sammen har fokus på miljø, klima og hverandre.
I Larvik skal barn ha en god oppvekst med trygge voksne, en inkluderende barnehage og skole der lek og kunnskap verdsettes.
I Larvik skal vi ha en hverdag hvor vi alle får utvikle oss og får bidra til fellesskapet på ulikt vis. Sammen er vi gode.”

Lurer du på noe eller har du innspill? Send henne en pm på fb!