Ny ledelse i Harstad Venstre

F.v Camilla Fors-Falkeng, Håkon Lunde Pedersen, Foto: Ole-Markus Simonsen

Den 08. februar ble det avholdt årsmøte i Harstad Venstre, med blant annet valg av nytt styre. Det nye styret består av flere unge og nye stemmer, samtidig som det forblir kontinuitet med flere kjente navn.

Det nye styret består av

Håkon Lunde Pedersen – Leder
Ole-Markus Simonsen – Nestleder
Torill Bille – Kasserer
Lena Bratsberg – Styremedlem
Helga Regine Kaarbø – Styremedlem
Camilla Fors-Falkeng – ny gruppeleder
Unge Venstre møter med 1 representant

Varaer
Jan Fjellstad, Maria Serafia Fjellstad, Even Aronsen.

Håkon Lunde Pedersen er 20 år gammel og oppvokst i Harstad. Lunde Pedersen jobber som automatiker i Harstad, og meldte seg først inn i Venstre etter fjorårets lokalvalg. Hans engasjement tar utgangspunkt i Venstres ideologi, og temaer som næringsliv, grønn omstilling og utdanning står han nærmest.

– Det er med ydmykhet at jeg takker for tilliten årsmøtet har gitt meg. Nå er jeg opptatt av at vi skal bygge et solid lag, slik at vi kan komme inn med en like solid gruppe som i 2015-valget. Vi skal være synlig på vår politikk.
– Valgresultatet i 2019 var langt dårligere enn vi ønsket oss, og nå blir jobben å være synlig utad, slik at folk ser at det er god uttelling på en stemme til Venstre.

Med Even Aronsen inn i regjeringsapparatet og med Maria Serafia Fjellstad som fortsatt har et år igjen før hun fullfører spesialisering i hjertemedisin, går Camilla Fors-Falkeng inn som ny gruppeleder. Camilla Fors-Falkeng er 28 år gammel og jobber som sykepleier i kommunen. Hun ble valgt inn i utvalg for helse og omsorg høsten 2019.

– Det er en spennende tid vi går i møte. For meg og Venstre blir det viktig å jobbe for gjennomslag i våre saker fremover. Vi fikk mange gjennomslag i posisjonens samarbeidsplattform, og nå skal vi få det til å bli gjennomført politikk.
– Selvfølgelig er helsepolitikk noe jeg er veldig opptatt av, men som småbarnsmor er jeg også svært opptatt av barn og unges vilkår i kommunen. At kommunen også virkelig tar ansvar for sine klimautslipp er noe jeg vil jobbe med i tiden fremover.