Venstre i valgteknisk samarbeid med MDG og SV

Venstre sammen med MDG og SV. Fra venstre Asgeir Bahre Hansen(V) og Ragnhild Helseth (V), Line Karlsvik (SV), Gro Johnsen (MDG) og Ralph Herter (MDG), «Foto: Asle Orseth»

Venstre har inngått valgteknisk samarbeid med MDG og SV etter valget 9.september. Felles innsats for klimaet ligger til grunn for samarbeidet. De tre partiene vil stå sammen om å stanse utbyggingen av Bolgneset. Partiene står i alle saker på sitt program, men er enige om å samarbeide i saker der dette er naturlig.

Ragnhild Helseth, gruppeleder for Venstre, sier i pressemeldinga som er sendt ut søndag 15.9., at hun er glad for at våre tre partier er blitt enige om å stå sammen om å holde klimafanen høyt i bystyret for kommende periode.

-Venstre sine politiske mål for kommende valgperiode er å være en tydelig stemme for saker som gjelder skole og utdanning, helse, kultur, og næringsutvikling, og der klima og miljøsakene er overordnet.

-Venstre vil fortsette å jobbe i tett samarbeid med våre representanter i fylkesting og Storting, og holde god kontakt med Venstre sine regjeringsmedlemmer for å fremme saker for Kristiansund og Nordmøre.

KSU24/7 15.09.19