Kandidatpresentasjon: Ann Christin

Ann Christin står som nr. 6 på Osterøy Venstre si valliste.

Kven er du?

Ann Christin Reigstad. Kommer fra Halden og har som yrkesoffiser tjenestegjort mange steder i Norge, bl.a. 8 år i Bodø. Flyttet til Osterøy og Valestrand i 2001. I mitt sivile liv har jeg jobbet i ulike administrative lederstillinger i offentlig sektor og privat sektor. De siste 10 årene i byggebransjen. Medlem i kontrollutvalget i Osterøy kommune.

Kva er du opptatt av?

Klare stikkord er menneskerettigheter, likeverd, likestilling. Inkludering og mangfold. Gode oppvekstmiljø. God pedagogisk kompetanse i skoler og barnehager. Gode rammebetingelser for næringslivet. Næringsutvikling med fokus på grønne arbeidsplasser. Bedring av kollektivtilbudet. Gang og sykkelvei på utsatte strekninger. Fysisk aktivitet for barn- og ungdom. Miljø og klima. Sikre gode tjenester til innbyggerne gjennom sterke fagmiljøer. Åpenhet i forvaltningen. Godt politisk samarbeidsklima.

Kvifor stiller du på Venstre si liste?

Fordi Osterøy Venstre har et godt valgprogram! Det oppleves som meningsfylt å få muligheten til å engasjere seg i utviklingen av lokalsamfunnet. Venstre har verdier og politiske prioriteringer som passer for meg. Å ha bredde og flere perspektiv inn i den politiske debatten tenker jeg er viktig.

Her finn du resten av Osterøy Venstre si liste.

Her finn du Osterøy Venstre sitt valprogram.

Godt val!