Klima- og miljøminister Ola Elvestuen besøker Nordmøre 27. juni

Ola Elvestuen på sjøen
Iskanten er ikke en kant. Det er en «iskantsone» og et Eldorado for livet i havet, sier Ola Elvestuen. , Foto: Venstre

Torsdag 27.juni kommer klima- og miljøminister Ola Elvestuen til Nordmøre. Han besøker Kristiansund, Tingvoll og Sunndal i løpet av denne dagen.

Næringspolitikk er også klimapolitikk i det grønne skiftet. Derfor er klima- og miljøministerens engasjement svært viktig også for bedrifter og næringsliv. Vi er svært glad for at Ola Elvestuen kommer til oss, som ledd i regjeringspartienes bedriftskampanje.

Vi har lagt opp til program med bedriftsbesøk i Kristiansund, Tingvoll og Sunndal. Bedrifter og institusjoner vil der presenterer seg med prosjekter som er på gang der miljø- og klimautfordringen er med som motivasjon for arbeidet som gjøres.

Det vil ved besøket i Tingvoll bli en markering av protest mot planene om Deponi på Raudsand, der aksjonen «Jeg velger meg et giftfritt Nesset» har bedt om å få overlevere et protestskriv til Ola Elvestuen.

På bedriftsbesøkene vil klima- og miljøminister Ola Elvestuen bli fulgt av Asgeir Hansen som er lokallagsleder i Kristiansund Venstre, og av Pål Farstad, Venstres fylkesordførerkandidat.

Fylkesleder Ragnhild Helseth og klima- og energiminister Ola Elvestuen på LSM 16.juni 2019