Energi og fremtidstro på Campuskonferansen 2018 i Kristiansund

Venstre på Campuskonferansen 2018. Fv Iver Nordseth, Pål Farstad, Ragnhild Helseth, Asgeir B.Hansen og Toivo Brennløkken, "Foto: J-E.L"

Campuskonferansen 2018 ble gjennomført med stil, engasjement og framtidstro onsdag 27.juni. Venstre godt representert på denne viktige markøren for arbeidet med realisering av Campus Kristiansund.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**

Bredden av støttespillere til prosjektet er svært gledelig, både inne forvaltning, politikk og forsknings- og utdanningsinstitusjoner i fylket. Høgskolen i Molde er sentral for å realisere videreføring av dagens Høgskolesenter. Det er områdene HAV og HELSE som så langt er de klare satsingsområdene. Interessant er det også at Høgskolen i Volda er interessert i å følge med på planene videre og da særlig det som kommer frem som en mulig tredje søyle i Campus Kristiansund, nemlig KULTUR.

Fylkeskommunens engasjement er gledelig, og svært godt fremlagt gjennom prosjektleder Roland Mauseth.
Forskningsinstitusjoner, ikke minst Møreforskning sin rolle er sentral. Det ble bekreftet fra konserndirektør Agnes Gundersen sitt innlegg på konferansen.

Næringslivet er med. Samtidig ble det på konferansen oppfordret til et enda større engasjement fra næringslivet i regionen.

For vår del vil vi lokalt i Venstre sørge for at ministeren for forskning og høyere utdanning Iselin Nybø blir oppdatert på arbeidet med Campus Kristiansund og ikke minst formidle det engasjement for prosjektet som ble presentert på årets Campuskonfeanse.

Tilstede av Venstrefolk på konferansen var blant andre Iver Nordseth som er medlem Fylkesutvalg og Fylkesting Møre og Romsdal, Pål Farstad, varaordfører i Kristiansund og gruppeleder Ragnhild Helseth, bystyremedlem Asgeir B. Hansen og fylkesnestleder i Møre og Romsdal Venstre Toivo Brennløkken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**