Bli med å kåre årets “PLOGGER”!

Klikk bildet og se video om plogging hos Marathon.se

Bærum Venstres miljøpris tildeles hvert år en person eller virksomhet som har utmerket seg ved sitt engasjement og innsats for å sikre natur og miljø.

For 2018 har styret besluttet at “årets plogger i Bærum” skal kåres, og at vedkommende tildeles årets miljøpris. Til det trenger Bærum Venstre din hjelp!

Så hva er en plogger?

Jo, det er en person som kombinerer jogging med plukking av søppel. Fenomenet skal ha eksistert et par år i Sverige. I Norge har for eksempel Eidsvoll Ullensaker Blad omtalt Eir Torvik som har tatt opp denne samfunns-, miljø- og helsenyttige hobbyen.

Vi minnes stadig om hvor mye plastsøppel som havner i havet. Snøen har lagret store mengder plast, som nå kan finne veien til elver og Oslofjorden om vi ikke handler. Snart er all søppel etterlatt i vinter synlig. Så la oss hedre personer som gjør en innsats for å rydde opp.

Forslag på kandidater til ÅRETS PLOGGER 2018 sendes til Bærum Venstre ved Gudbrand Teigen på e-post [email protected] eller mob 41104224 innen mandag 7. mai. Forslag må være begrunnet med kort beskrivelse, samt inneholde navn på person, evt. gruppe eller organisasjon som kan kontaktes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**