Referat fra styremøte i Skien Venstre den 20. mars i Skien Rådhus

Referat fra styremøte i Skien Venstre tirsdag 20.mars kl. 18.00

Tilstede: Signy Gjærum, Gustav Søvde, Cathrine Gundersen, Harald Tveit, Lars Martin Borlaug, Terese Kolberg, Sidsel Devik

Sak 8/18 Innkalling og saksliste.

Godkjent.

Sak 9/18 Referat fra styremøte 6. februar.

Godkjent.

Sak 10/18 Organisasjonsbygging.
Skien Venstre trenger flere medlemmer og mer aktive politikere. Styret må arbeide med rekruttering og aktiviteter som kan inspirere til mer engasjement og synlighet.

Sak 11/18 Møter fremover
Gustav har forsøkt å få til en avtale om et møte/arrangement med Kari Lise Rørvik, vararepresentant for Venstre på Stortinget, og ansatt i Gasnova. Har foreløpig ikke lyktes med det.
Vi ønsker å få til et medlemsmøte/åpent møte? med Stortingsrepresentant Carl Erik Grimstad. Temaer kan være ytringsfrihet, presseetikk, , flytting av ansvar og oppgaver i forbindelse med den regionale prosessen vi er inne i. Gustav tar kontakt med ham.
Forslag om å invitere Håkon Riekeles til å snakke om Samfunnsøkonomi i et sosialliberalt perspektiv. Kan det være aktuelt å invitere de lokale representantene fra partiene Venstre samarbeider med sentralt? Lars Martin tar kontakt med Håkon Riekeles om dette.

Sak 12/18 Programarbeid
Vi må i gang og jobbe med programmet vi skal gå til valg på høsten 2019. Det foreslås at vi jobber med programarbeid en time etter gruppemøtet på mandagene.
Det er ønskelig å begynne med dette rett over påske. Siden mandagen er helligdag blir det programmøte tirsdag 3. april. Gustav velger et kapittel vi skal begynne med og sender ut innkalling.

Sak 13/18 Landsmøtet.
Håkon og Ole reiser på landsmøtet. Vi vil forsøke å ta opp noen av sakene på møte etter påske.

Sak 14 Eventuelt
Arbeidet i nominasjonskomiteen til kommunevalget 2019 må igang. Sidsel tar ansvar for å innkalle komiteen til 1.møte etter påske.
Siste del av møtet hadde vi en Workshop, ledet av Cathrine for å bevisstgjøre oss på «hvem vi er» og å bygge merkevaren Skien Venstre.
Dette skal følges opp med en ny workshop i september

21.03.18
Sidsel Devik, referent

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**