Vil du være tillitsvalgt?

I desember skal Stavanger Venstre avholde årsmøte. På møtet er det flere verv i lokallaget som er på valg. Har du lyst til å bli mer aktiv i partiet eller bli tillitsvalgt så har du nå muligheten til å melde din interesse, meld i fra innen 26. oktober.

 

Stavanger Venstre har årsmøte den 14. desember. På årsmøte blir det gjort valg til styret, varamedlemmer, internrevisor, leder av Liberal Cafè og delegater til fylkesårsmøtet 3-4. februar 2018. Det kommende styret vil også være historisk, da det vil være det siste Stavanger Venstre-styret før kommunesammenslåingen. Valgkomiteen, bestående av Annamaria Gutierrez (leder), Rune Askeland og Sofie Aurora Braut Bache, er derfor på jakt etter flinke og engasjerte folk.

 

Har du lyst til å bli tillitsvalgt og engasjere deg mer i Venstre så har du nå muligheten. Gi beskjed om hva du har lyst til å engasjere deg i til leder av valgkomiteen, Annamaria Gutierrez, på e-post til [email protected] innen 26. oktober.

Send gjerne med noen kommentarer om hva du har mest lyst til å arbeide med og hvorfor du har lyst til å bli med.

 

Styret

Stavanger Venstre er organisert slik at styret består av 6 styremedlemmer, pluss leder og to nestledere. Hvert år velges 3 styremedlemmer med 2 års varighet. Leder velges hvert år. I tillegg velges det hvert år 5 varamedlemmer med 1 års varighet.

 

Internrevisor

Hvert år velges det en internrevisor med 1 års varighet som skal se gjennom regnskapet før neste årsmøte. Er du god med tall?

 

Liberal Café

For første gang skal valgkomiteen innstille leder av Liberal Café’s arbeidsutvalg. Liberal Café er en møteserie arrangert av Stavanger Venstre for medlemmer og andre politisk interesserte.

 

Delegater til fylkesårsmøte
Stavanger Venstre sender en stor delegasjon av delegater til fylkesårsmøtet 3-4 februar 2018. Valgkomiteen innstiller på hvem som skal være med på delegasjonen. Ofte er det tillitsvalgte og folkevalgte som møter på denne delegasjonen, men alle medlemmer har anledning til å melde sin interesse.

 

Meld din interesse innen 26. oktober til [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**