Pål har stått på for oss – nå må vi stå på for Pål

Signe støtter Pål, "Foto: Ragnhild Helseth"

-Nordmøre trenger politikere som både skjønner hva som er utfordringene våre, og som får gjort noe konkret med dem, skriver Signe Sefland i sitt leserbrev i tk.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

Hva er det Nordmøre trenger akkurat nå? Mye! Og ikke minst politikere som både skjønner hva som er utfordringene våre, og som får gjort noe konkret med dem!

I fire år har Pål Farstad stått hvileløst på og bevist at han så til de grader er den politikeren.

Pål har vært sentral i å løfte fram Høgskolesenteret til å bli en levedyktig og framtidsrettet institusjon, ved å presse regjeringen til å gi millioner i direkte støtte og et stort antall nye og faste studieplasser. Nå går det for full fart mot et Campus Kristiansund med 1000 studenter.

Han har med politisk kløkt også sikret penger til Helseinnovasjonssenteret og bidratt sterkt til at politiets lønns- og regnskapsenhet kommer til Nordmøre med 70 arbeidsplasser.

Pål skjønner næringslivet på Nordmøre og hva de trenger, han skjønner innbyggerne og hva de trenger. Han kommer fra privat næringsliv og vet hvor viktig verdiskapning er. Han skjønner hva regionen trenger i dag – og hva vi trenger i morgen. Og enda viktigere: Han skjønner hvordan han skal skaffe oss det.

I fire år har Pål stått på for Nordmøre, nå må Nordmøre stå for ham!

Signe Sefland
Nordmøring

Leserbrevet ble publisert på tk.no 06.09.17 Pål har stått på for oss – nå må vi stå på for Pål

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**