Sommerbesøk hos gründere i Troms

Venstres Trine kommer på sommerbesøk til Troms! Trine vil sette søkelyset på gründere, deres situasjon og betydning for fremtidens jobber og verdiskapning. Sammen med henne er Venstres toppkandidater, Morten Skandfer og Even Aronsen. Venstre har en offensiv politikk for å fremme gründere i Norge, dette er en anledning til å vise vår politikk.

Onsdag kommer Trine i Harstad, og har dette programmet:
11:30: Håkon Vahl:
Håkon Vahl satser igjen på delikatessebutikk i småbyen Harstad. Med ry for å etterhvert være gourmetbyen i nord, med flere stjernerestaurantet per innbygger enn noen annen nordnorsk by, er harstadværingene også bare mer og mer matinteresserte og kvalitetsbevisste i eget hjem. Han vet mye om hva det koster å satse, og hvilke utfordringer det byr på. Han er forøvrig også kommunestyrerepresentant for Høyre. Gjennom å besøke en av spesialforretningene i sentrum, kommer vi også innom Harstads sentrumsutfordring: hvordan skape et levende sentrum parallellt med kjøpesenterveksten like utenfor?
13:00: KOA:
Morten og Mona Sørgård har selv et barn med barneautisme og alvorlig utviklingshemming. Deres sterke ønske for å gi sin sønn et godt avlastningstilbud og deres brennende engasjement for å hjelpe mennesker med lignende utfordringer, gjorde at de tok sats og etablerte KOA som etter hvert er blitt et landsdekkende tilbud; fra Farsund til Lenvik. De har virksomhet med både omsorgs- og avlastningshjem i alle aldre, ungdomstiltak, rehabiliterings- og behandlingstilbud innen psykisk helse og rus.
14:30: Harstad Makers
Nå har også Harstad fått sitt Makerspace. Harstad Makers skal fremme skaperglede og entreprenørskap i Harstadregionen gjennom å etablere et fysisk treningssenter for håndverk og teknologi.
Så drar Trine med følge til Tromsø med Hurtigbåten.
Torsdag møter Trine gründere i Tromsø, først på Flow, så på Bryggeri 13. Det blir også tid til en orientering om klima- og miljøarbeidet som gjøres på Framsenteret/Polaria.
Dette markerer at valgkampen er i full gang, nå blir det travle uker fremover mot valgdagen. Venstre løfter seg alltid i valgkamp, så det inspirerer til innsats! De neste dagene skal vi få frem at Venstre er gründer-partiet!

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**