Lekeplasser: Venstre vil ha likebehandling

Foto: R.Askeland

I mandagens bystyremøte kommenterte Rune Askeland (V) et innbyggerinitaiv fra beboere på Våland.

Innlegget kan du lese her:

Tusen takk for initiativet til de 309 innbyggerens som står bak dette. Vi er glad for engasjementet!

Det er viktig for Venstre å ha uteområder og lekeplasser som er trygge og som har god standard. Det er viktig for folkehelse, trivsel og ikke minst som rekreasjon for barn og voksne.

Jeg bor selv mellom Vålandstårnet og Sykehuset. Jeg har brukt disse lekeplassene mange ganger og har sikkert bidratt til at de nå begynner å bli utslitt 🙂 Jeg forstår godt at en kan føle seg forbisett når en sammenligner disse lekeplassene med Storhaugmarken, Trekanten på Vestre platå eller Tufteparken ved Stokkavannet f.eks.

Samtidig så er det viktig med en likebehandling av bydelene våre. Derfor har vi en plan for vedlikehold av lekeplassene våre. Vi har og et eget prosjekt skolegård der vi oppgraderer uteområder ved flere skoler hvert år.

Våland skole har fått tildelt midler både i 2017 og 2018 for å oppgradere uteområdet gjennom prosjekt skolegård vedtatt i kommunalstyret for oppvekst i inneværende år.

Venstre tar dette initiativet som en viktig påminnelse i arbeidet med en ny handlings og økonomiplan.

Det skjer ellers mye bra i dette området. Vålandstårnet er blitt oppgradert, bassengene skal tas i bruk, det kommer en kulvert over motorveien som fører til en sammenhengende park gjennom Vålandsskogen og rundt Mosvatnet.

Venstre støtter flertallspartiene sitt forslag i denne sak.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**