Presentasjon av Ingrid Nergaard Fjeldstad

Jeg er 32 år, gift og bor med mann og tre barn i Fyllingsdalen. Født og oppvokst i Bergen, og har nå kommet hjem etter ni år i hovedstaden. Jeg har alltid vært opptatt av skolepolitikk. I 2004 satt jeg i sentralstyret for Elevorganisasjonen, og skolepolitikk var avgjørende for at jeg valgte Venstre som mitt parti i 2005. På fritiden er jeg aktiv i Barnas turlag som turleder.

Ingrid Nergaard Fjeldstad
Ingrid Nergaard Fjeldstad

Som småbarnsmor har jeg et engasjement for å sikre mine barn en god oppvekst, derfor valgte jeg å bli aktiv i Venstre etter at vi flyttet hjem. Kunnskap og gode oppvekstvilkår er det viktigste vi kan gi våre barn. I tillegg må vi sørge for at klimautslippene reduseres, og sikre at våre barn også får oppleve den vakre naturen vil lever i her på Vestlandet

Min arbeidsbakgrunn som jurist i Finansdepartementet og Skatteetaten gjør at jeg har et hjerte som banker litt ekstra for skattepolitikk og effektiv utnyttelse av fellesskapets ressurser. Avbyråkratisering og modernisering av offentlig sektor er viktig for å få kontroll på stadig økende offentlige utgifter, samtidig som vi skaper en velferdsstat som leverer gode tjenester til innbyggerne.

I dag er jeg lokalpolitiker i Bergen bystyre, for tiden møtende i helsekomiteen. Venstre i byråd gjør en forskjell i bypolitikken, og jeg vil bidra til at Venstre nasjonalt skal være med å styre landet i en grønn og liberal retning.

Mobil: 930 90 492
Epost: [email protected]
Twitter: @fjeldstadingrid

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**