Kandidater til Færder Venstres liste – Kommunevalget 2017

Foto: Flickr.com / KRD (CC BY-NC 2.0)

Kjære Venstremedlemmer i Nøtterøy kommune!

Kjenner du noen som har visjoner, ideer, engasjement – og som du mener bør representere Venstre i kommunestyret i nye Færder kommune?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Neste år er det kommunevalg i nye Færder kommune, og Tjøme Venstre og Nøtterøy Venstre skal i den forbindelse lage en felles liste til lokalvalget i 2017.

stemmseddel Marite Juul og Kristine Jarvaag-Wilkie utgjør Nøtterøy Venstres halvdel av det som skal bli Færder Venstres nominasjonskomité for lokalvalget i 2017. Vi har igangsatt arbeidet med valglisten og ønsker nå innspill på mulige kandidater som kan tenke seg å arbeide for Venstres saker i nye Færder kommune. Har du lyst å stille på liste for nye Færder Venstre? Eller vet du om noen som kan være en god kandidat?

Nominasjonskomiteen vil i løpet av sommeren ta kontakt med aktuelle kandidater om disse ønsker å stille til valg. Nominasjonskomiteen for Færder Venstre vil så komme med sitt forslag til liste, som det skal stemmes over på et nominasjonsmøte. Dette møtet er åpent for alle medlemmer og man må ha betalt kontingent for å ha stemmerett. Nærmere informasjon og tidspunkt for møtet vil komme senere.

Banner bidar i valgkampen Frist for å komme med forslag på kandidater er 23.juni 2016.
Forslagene sendes til [email protected]

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.
Håper vi hører fra deg!

Med vennlig hilsen Marite Juul og Kristine Jarvaag-Wilkie

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**