Solveig Schytz valgt inn i sentralstyret

Solveig Schytz
Foto: Gisle Bjørneby

På landsmøtet denne helgen ble Akershus Venstres fylkesleder Solveig Schytz valgt inn i Venstres sentralstyre. Hun blir dermed en av åtte som leder partiet mellom landsstyremøtene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

-Jeg er ydmyk og glad for tilliten jeg har fått og gleder meg til å bidra til å gjøre Venstre større, sier Schytz. Schytz har sittet fast i Venstres landsstyre siden 2012, som fylkesleder og de to siste åra som direktevalgt landsstyremedlem og vara til sentralstyret.

Det var engasjementet for miljø og for barn og unges oppvekstvilkår som gjorde at hun engasjerte seg i politikk flere år tilbake.

-Jeg valgte Venstre fordi Venstre er partiet som både kjemper for enkeltmenneskers frihet og muligheter og for de sterke felleskapsløsningene, sier Schytz.

-Venstres hjerte banker for mennesker som av ulike grunner faller utenfor i samfunnet eller sliter med livene sine. Venstre kjemper for en mer rettferdig fordeling av ressursene i verden og for at vi skal kunne leve av og på kloden også i framtida. Dette vil jeg være med på å løfte fram med arbeidet i sentralstyret, sier Schytz.

 

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**