Gruppemøte mandag 16. november kl. 20.00

Joachim Steinbru

Sola Venstre

Vi inviterer til gruppemøte mandag 16. november kl .20.00.

Stedet blir fremdeles kontoret vårt i Rådhuskjelleren, under Erlingssalen på rådhuset.

Vi behandler saker til utvalg for plan og miljø, blant annet:

Reguleringsplan Haga Vest

Formålet med planen er å legge til rette for boligbebyggelse på Haga i Tananger. Det legges til rette for 225 – 312 boenheter fordelt på blokk og konsentrert småhusbebyggelse. I feltene med eksisterende boligbebyggelse legges det opp til mulighet for fortetting i tråd med kommuneplanens generelle bestemmelser om foretting.

Detaljplan Risavika sør – havneområde

Planforslaget vil legge til rette for varig deponering av miljøstabilisert solidifisert masse (boreavfall (borekaks) fra Nordsjøen) i fire eksisterende fjellhaller under bakkenivå i havneområdet i Risavika havn. Sentrale hensyn i planforslaget er trygg og varig deponering av boreavfall fra Nordsjøen, og eventuell fare for forurensning.

SØKNAD OM DISPENSASJON FRA REKKEFØLGEKRAV IFM REGULERINGSPLAN SKADBERGBAKKEN

Rådmannen mener at en dispensasjon som omsøkt vil undergrave hensynene bak reguleringsplanen, og dispensasjon vil kunne føre til at de nye boligeierne blir sittende med uferdige tunområder og uten kvartalslekeplass i mange år framover .

og saker til kommunestyret blant annet:

RESSURSSENTER GRANNES – ORIENTERING

Rådmannen henviser til FS-sak 87/15 «Budsjettoppfølging 2015-investering pr. 31.08.2015». I saken gjorde rådmannen rede for at det er behov for økt budsjettramme for prosjekt 29044 Grannes ressurssenter (del 1) grunnet blant annet økte kostnader til prosjekterende entreprenører og flytting av opparbeidelse av sanseløype fra del 2 til del 1. Formannskapet vedtok saken i henhold til rådmannens tilrådning.

BUDSJETTOPPFØLGING 2015 – DRIFT PER 31.08.2015

Rådmannen vurderer kommunens økonomi som utfordrende med stadig økende behov for kommunens tjenester. Mye godt arbeid gjøres i alle ledd og innen alle virksomheter. Rådmannen forutsetter at alle virksomhetene i kommunen viser streng budsjettdisiplin i forhold til vedtatt budsjettramme.

 

Velkommen

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**