Paneldebatt på Aune Grendehus

Torsdag 10.09 var det duket for paneldebatt på Aune Grendehus. Temaene som var satt for debatten var blant annet rassikring over Aunfjellet, bygging av bolig- og fritidsbolig i kystsonen og oppdrettsanlegg. Samtlige partier i kommunen møtte til debatten, og for Venstre møtte 3. kandidat Even Aronsen. Debatten startet med fokus på rassikring over Aunfjellet og om bygging av eventuell tunnel. Aronsen sitt åpningsappell lød som følger:

«Jeg vil starte med å si at når jeg skulle velge parti for tre år siden, var det ideologien som ble viktigst i mitt valg. Da ble det Venstre sin liberale ideologi som falt i smak. Tanken om at friheten skal gjelde overalt og for alle, samtidig som vi alle har et felles ansvar for hverandre, for miljøet og for fremtidige generasjoner traff meg godt. Og det er egentlig nettopp det denne saken handler om. Når vi snakker om rassikring over Aunfjellet så snakker vi om de som ferdes der sin frihet til å ferdes trygt. Vi snakker om ansvaret vi har for at du skal ha frihet, og om ansvaret for generasjonene som kommer.»

Videre i debatten la Aronsen tyngde på viktigheten av tverrpolitisk enighet i kommunestyret når det gjaldt saker som fylkeskommunen rådet over. På spørsmål om varsleres sikkerhet vil bli ivaretatt av politikerne nølte han ikke med å gi et rungende ja.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**