Framsnakking

Foto: Engene

Jeg har fulgt spent med på “ordførerstolen” til Laagendalsposten og har selvfølgelig en favoritt, som jeg ønsker skal sitte som ordfører når valget er over.

Det er skummelt å sitte alene foran et kamera og skulle svare på spørsmål, men det virket som om alle hadde fått forberede seg før opptak. Noen virket mer avslappet enn andre, men det viktigste var selvfølgelig hva som ble sagt. Hva er viktige egenskaper hos vår kommende ordfører? Jeg vil si at damene gjorde det særdeles bra, med tanker om både å ta hele kommunen i bruk og satsing på de frivillige innen kultur og idrett. Men det er ikke de som får min stemme. Det var en mann, fordi han med sin kunnskap og ro forsikret meg om at Venstre har en ordførerkandidat som ønsker å lytte til folk, uavhengig om de stemmer på han eller ikke.

Vi trenger en ordfører som er ombudsmann for alle, uavhengig av partitilhørighet. En som ønsker å forhindre politikerforakt og hjelpe Kongsberg å bygge opp igjen omdømmet. En med erfaring og sunn fornuft, med fokus på gode løsninger og som jobber for å minske byråkratiet.
Øystein Senum er en mann jeg har blitt kjent med gjennom politikken, som har oppmuntret meg til å stå for det jeg mener, og har vært en god støtte for en nybegynnerpolitiker. Han har varme og humor, som jeg håper å se med sølvkjedet rundt halsen når det nye kommunestyret er valgt i høst. Min stemme går til Øystein Senum, håper din også gjør det.

Camilla Engene, 5.kandidat Kongsberg Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**