LPN i Tromsø 7.- 8. mars

Det blir lokalpolitisk nettverksamling i samarbeid med Troms og Finnmark i Tromsø lørdag 7.mars – søndag 8.mars. Dette blir en fantastisk helg i Nordens Paris!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Det blir innleder fra Venstres hovedorganisjaon (ikke avgjort ennå hvem). Troms Venstre er ansvarlig for andre eksterne innledere og program for helgen og vi legger dette ut så snart det er klart.

Vi anmoder medlemmer så tidlig som mulig å melde sin interesse og de med lengre reisevei å tidligst mulig reservere billetter av kostnadshensyn.

Alle kostnader foruten middag lørdag blir dekket av Venstre, så her er det bare å melde seg på – alle medlemmer er velkomne! (Om noen må ha overnatting fra fredag må dette avklarer med oss på forhånd).

Påmelding

Fristen for påmelding er søndag 15.februar 2015.

Lokalpolitisk nettverk: LPN er Venstres nettverks- og skoleringssamling for folkevalgte og tillitsvalgte i lokal- og fylkeslag. Formålet er å å sikre at Venstres folke- og tillitsvalgte er trygge på egen politikk og mer synlige i media og lokalmiljøet, samt å sikre en bevisst strategi bak det daglige arbeidet i lokallaget, i kommunestyret, og i valgkampen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**