Stian Lie Hagen innstilt som ny leder i Sola Venstre

Den 29 årige Solabuen Stian Lie Hagen er mannen valgkomiteen i Sola Venstre har foreslått som ny leder i Sola Venstre. Han har flere år bak seg i styret til Sola Venstre og i inneværende år har han innehatt vervet som nestleder i lokallaget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Stian Lie Hagen er født og oppvokst i Sola. Han gikk på Stangeland skole og Sola ungdomsskole. Stian arbeider nå som kjøreskolelærer og ønsker på sikt å etablere sin egen kjøreskoleavdeling i kommunen. Næringspolitikk ligger hans hjerte nær. Den foreslåtte lokallagslederen har næringspolitikk som en av sine fanesaker. Han ønsker å arbeide videre med saker knyttet til hvordan vi fremdeles kan legge best mulig til rette for at Sola kommune fortsatt skal være blant landets beste kommuner å drive en bedrift i.

Utover hans engasjement for næringslivspolitikk, er også samferdsel en av hans fanesaker.

Stian Lie Hagen

Foto: Venstre

Stian er en ekte Solagutt. Han vokste opp som nærmeste nabo til sykehjemmet i Solakrossen, men bor nå i Åsenområdet. Den store utviklingen og transformasjonen av hjemkommunen sin, har han fulgt tett. Han har et ektefølt engasjement for lokalidretten. Dette bunner kanskje fra hans bakgrunn som aktiv i Sola fotballklubb, Sola Håndball, Grannes og Sola innebandy, samt fra det som nå tar opp en del av hans fritid: golfspill.

Stian har flere år bak seg som medlem i Sola Venstre og som tillitsvalgt i Sola Venstre. Han er en ordensmann, som gleder seg veldig til å samarbeide videre med både styret og kommunestyregruppen i dette spennende valgåret. Hvem vet, kanskje Stian selv også sender opp i kommunestyret? han har ihvertfall signalisert at han ønsker å gjøre en ekstra innsats for Sola Venstre og stå på lokalvalgslista deres i høstens valg.

Stian Lie Hagen

Foto: Sola Venstre

Medlem av valgkomiteen, Anja Berggård Endresen, fremhever både de gode samarbeidsevnene, men også arbeidsinnsatsen til Stian, som to av årsakene til at valgkomiteen har innstillt Stian på lederplassen. “Han er kontaktsøkende og har lett for å få folk i tale. Dette har blant annet kommet klart til syne under Venstrestands eller under dørbankasjoner”, avslutter Berggård Endresen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**