Bli kjent med listekandidat Petter Johan Holth

Petter (foto kommer) er blant våre nyere innmeldte, og ønsker å engasjere seg i lokalpolitikken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Mitt navn er Petter Johan Holth, født 19.12.55 og oppvokst i Oslo-området. Jeg og min familie har siden 2008 bodd på Hosle i Bærum.

Jeg er siviløkonom fra BI fra 1982, med 1. og 2. avdeling jus 05-07.

Jeg har 30 års allsidig yrkespraksis, 20 av disse som leder. Bl.a. har jeg vært daglig leder av Centrakjeden i flere år, og fikk med dette god kjennskap til hele verdikjeden for mat, som blir ytterligere forsterket ved at jeg eier og forvalter en større landbrukseiendom i Nord-Odal.

De siste årene har jeg jobbet i offentlig forvaltning og interesseorganisasjoner. Jeg har gjennom mitt tarv sittet i flere styrer, bl.a. senest i styret i Steinerskolen i Bærum.

V. er mitt parti fordi; V. står for Liberale verdier, som ikke går på bekostning av andre. Partiet bygger på individets frihet og suverenitet, samtidig som det ivaretar fellesskapet interesser bl.a. gjennom et solidarisk skatte- og fordelingssystem.

På lokalt og kommunalt nivå er jeg engasjert i; kommunal økonomistyring, hvordan ivareta regionens kvaliteter hva gjelder; bolig- og næringsutbygging, ta vare på grønne lunger, matvaresikkerhet, etisk handel, barne- og ungdomspolitikk — herunder å forebygge at barn og ungdom faller utenom samfunnet.

Jeg har alltid vært nysgjerrig og engasjert, men har først nå i høst meldt meg inn Bærum Venstre og har derfor ikke gjennomført noe politisk. Siden i høst har jeg vært med på BV’s styremøter, Venstres Landskonferanse, BV’s medlemsmøter og som delegat til nominasjonen til Akershus fylkesting.

Hvorfor stemme Venstre; BV ønsker å opprettholde et grønt, raust og levende Bærum gjennom å bygge ved kollektivknutepunkter, satse på mer kollektivtrafikk og ta vare på grønne lunger. Ikke alle har de samme forutsetninger for å leve et godt liv uten hjelp fra medmennesker rundt seg og samfunnet for øvrig. Venstre ivaretar dem som uforskyldt har havnet i en vanskelig situasjon ved å tilrettelegge for arbeid og meningsfylte aktiviteter, forebygge og bekjempe rusavhengighet, bekjempe fattigdom og forebygge og bekjempe kriminalitet.

Jeg håper å få anledning til å bidra til et bedre samfunn ved å få lov til å engasjere
meg i Bærum Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**