Bli kjent med listekandidat Bente Knagenhjelm

Bente (foto kommer) har vært aktiv i lokallag og politiske utvalg i flere år. Hun vil gjerne med i kommunestyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Bente Knagenhjelm — 63 år, sosionom, bodd i Bærum siden 1987. Enke; to barn og tre barnebarn.
Har jobbet en årrekke ved Bærum Flyktninge- og Innvandrerkontor, også som leder. Arbeide med flyktninger, samt internasjonalt nødhjelps- og utviklingsarbeide gjennom Røde Kors, har hatt fokus.

Venstre er mitt parti grunnet sterk fokus på klima og miljø, og for partiets engasjement for grupper i samfunnet både nasjonalt og internasjonalt som trenger en spesiell fokus, blant andre flyktninger og asylsøkere.

Jeg er opptatt av at Bærum må bli en grønnere kommune, ikke bare i forhold til dyrkbar mark, friområder og boligbygging rundt offentlig kommunikasjon, men også ved grønne bedrifter/ grønn teknologi og fornybare alternativer. Kan Bærum bli en foregangskommune innen dette området?

Kommunen med sitt Flyktninge- og Innvandrerkontor kan bidra til økt kapasitet for mottak av flyktninger. Bærum kan blant annet også se til Drammen kommune, hvor hjelp til kjøp av egen bolig er en fanesak overfor flyktningene, gjennom prosjektet «Fra leie til eie».

Som fast medlem i Viltnemnda og FRIKK, samt vara i MIKK og Kommunestyret er jeg fornøyd med å ha bidratt til gode politiske løsninger for både mennesker og vilt i kommunen.

Venstre er partiet som sterkt kan bidra til å gjøre Norge og Bærum til et bærekraftig og grønt nullutslippssamfunn. Det haster.

Norske politikerne må finne ut hva de vil frem mot 2030. Venstre bør ikke la embetsverk og næringsliv bestemme rammene for vår klimapolitikk, det bør kloke og informerte politikere gjøre.

Venstre har en viktig stemme i asyl- og flyktningesaker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**