Innholdsrik helg i Stavanger

Helgen 30.05-01.06 arrangerte bystyregruppen til Stavanger Venstre sotrbynettverk og en temadag om energi som samlet Venstrepolitikere fra hele landet i byen. Helgen ble avsluttet med tur til Preikestolen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Storbynettverk

Foto: Sølvberget, Stavanger Kulturhus

Preikestolen

Foto: Magne Bartlett

Fredag 30.05 avholdt Venstres Storbynettverk møte i Stavanger Rådhus. Med på møtet var representanter fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Sandnes, Drammen og Akerhus. Temaet for møtet var parallelle samfunn og dyktige innledere fra akademia, politiet og kommunen hadde innledninger som reflekterte rundt temaet. Dagen ble avsluttet med hagefest hos gruppeleder Per A. Thorbjørnsen.

Lørdag 31.05 ble det arrangert temadag om energi på Thon Hotel Maritim, dette møtet var åpent for alle Venstremedlemmer, og mange av representantene som var med på storbynettverket ble igjen for å være med på dette. Dyktige innledere fra Statoil, IRIS, Norsk Vind Energi og Lyse reflekterte rundt fremtiden for norsk olje og energi og ga Venstrepolitikere fra hele landet kunnskap om utfordringene som står foran oss i en verden som må ta klimautfordringene på alvor! Dagen ble avsluttet med middag på NB Sørensen.

Søndag 01.06 dro en gjeng Venstrefolk på tur til Preikestolen, og for en tur det ble! Strålende sol, bortimot vindstille og temperatur på godt over 20 grader gjorde det til en fantastisk å være på tur i fjellet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**