Informasjon om årsmøtet 2015

Rica Hotel Gardermoen er valgt som lokasjon til årsmøtet 2015. Det blir et 2-dagers møte. Kollektivmulighetene er svært gode og vi ser frem til et spennende møte allerede. Under følger litt informasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Rica Hotell Gardermoen huser årsmøtet 2015

Foto: Visitnorway

Vi har den gleden å annonsere at årsmøtet 2015 blir avholdt på Rica Hotell Gardermoen. Med det beste tilbudet både for lokallagene og fylkeslaget både på pris og kvalitet ble Rica valgt. Vi har hotellet for oss selv denne helgen.

Møtedato(!)
Årsmøtet 2015 går allerede 7. — 8. februar. I vedtektene står det at årsmøtet skal avvikles før 15. februar. Vi har denne gangen unngått vinterferie, men ser dessverre at det kolliderer med VM Spark utfor i Hurdal. Den tidlige årsmøtedatoen gjør at vi oppfordrer alle lokallag til å holde sine årsmøter så tidlig som mulig. Helst i desember, senest midten av januar. På denne måten får vi et ryddig og fint årsmøte, der vi i år skal forsøke å sette en helt ny standard.

Forskjellige løsninger
Det vil bli lagt opp til at hver enkelt kan velge sin egen pakke. Vi vet økonomien i lokallagene er forskjellig, noe som gjør at vi har en billig-løsning for de som kun ønsker å delta i møtet. De forskjellige løsningene er:

Møtedeltakelse 1 dag inkl. brunsj og lunsj
Møtedeltakelse 2 dager inkl. brunsj og lunsj + lunsj på dag 2
Møtedeltakelse 1 og 2 dager inkl. brunsj, lunsj og middag
Møtedeltakelse 2 dager all inclusive

Påmelding
Vi vil i år legge opp til at man manuelt melder seg på via Venstres påmeldingssystem. Dette er et enkelt og oversiktlig system, der hver enkelt delegat (evt. Lokallag) står ansvarlig for påmeldingen. Man får muligheten til å komponere sin egen pakke og melde fra om allergier eller andre forhold som må tas hensyn til. Det vil bli satt en siste frist for forfall, slik at det lettere lar seg planlegge. Forfall etter den gitte fristen vil hvert enkelt lokallag stå ansvarlig for.

Kollektivtransport/Ankomst
Rica Hotel Gardermoen byr på mange muligheter. Det er lokalisert rett ved E6. Hvilket gjør ankomst med bil meget enkelt. Hotellet tilbyr gratis parkeringsplasser til sine gjester. Ennå enklere er det å reise kollektivt. Shuttlebusser fra Gardermoen svinger innom hotellet hvert 15. minutt. I tillegg passerer rutebussene 50 meter unna ca. hvert 10. minutt. Letteste transport er tog til Gardermoen, shuttlebuss til døra på hotellet.

Mer informasjon om blant annet priser kommer når det nærmer seg påmelding.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**