Endelig svømmehall!

Nes Venstre har i mange år hatt bygging av svømmehall på programmet. I forbindelse med budsjettsamarbeidet som Nes Venstre inngikk sammen med Høyre, Fremskrittspartiet og Senterpartiet høsten 2011 ble det lagt inn driftsmidler til en ferdig svømmehall i økonomiplanen fra 2015.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Svømmekurs på Fjellhamar skole i Lørenskog

Foto: Lørenskog Venstre

Formannskapet i Nes vil få muligheten til å fatte vedtak om å realisere svømmehallen i møtet 5. november. Sist gang saken var oppe var det nettopp Venstres Øystein Smidt som formulerte det som skulle bli vedtaket om videre fremdrift i svømmehallsaken.

Foreslår Neshallen
Det private initiativet svømmehallgruppa utarbeidet et skisseprosjekt med kostnadsbilde. Skisseprosjektet plasserte svømmehallen i tilknytning til Neshallen på Kjuushagan. Dette har også det politiske flertallet gått ut og støttet i mange omganger. Rådmannen har tatt signalene og fått på plass en avtale med grunneier Lars Kjuus som frigir nødvendige arealer til svømmehallen. I forbindelse med utbyggingen ser rådmannen for seg å revitalisere de delene av Neshallen som i lengre tid har vært lite benyttet.

Trenger 100 millioner
For å få til prosjektet ber rådmannen om en fullmaktsramme på 100 millioner kroner. Dette skal dekke både svømmehallarbeidene, rehabilitering og utvikling av Neshallen og utendørsarbeider. Det legges opp til en nøktern, men slitesterk standard i prosjektet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**