Stortingsrepresentanter på besøk!

I dag har to av våre stortingsrepresentanter vært på besøk i Kristiansand. Abid Raja er nestleder i transportkomiteen, mens Ola Elvestuen er leder i Stortingets miljø- og energikomité. Sammen med Kristiansand Venstre har de besøkt Grønt Genter, Kristiansand havn, NSB og hatt møte med lokale Venstre-folk om storbyutfordringer!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Dagen startet med besøk på Grønt Senter på Odderøya. Her møtte stortingsrepresentantene blant annet Morten Leuch Elieson, daglig leder i stiftelsen Miljøfyrtårn, og miljøvernsjef i Kristiansand kommune, Øystein Holvik.

Etter lunsj besøkte de to Kristiansand Havn og direktør Halvard Aglen, for å lære mer om de utfordringene og problemstillingene de står overfor der.

Abid Raja Ola Elvestuen besøk på havna i Kristiansand Havnedirektør Aglen

Foto: Solveig Nilsen

Kollektivtransport og spesielt jernbaneutvikling er viktig for Venstre. Abid Raja og Ola Elvestuen ba om å få besøke NSB og Jernbaneforum Sør når de kom til Kristiansand. Der var tema både sammenkobling med Vestfoldbanen, økt frekvens på Sørlandsbanen og fremtidens jernbanetilbud til og fra Sørlandet.

Abid Raja Ola Elvestuen Kristiansand Sammenkobling NSB

Foto: Stein Inge Dahn

Dagen ble avsluttet med et møte og middag mellom de to stortingsrepresentantene og representanter fra Kristiansand Venstre. Her fikk Abid og Ola klar beskjed om hva som er viktig for Kristiansand Venstre. Finansiering av universitetet, storbymidler og satsing på kollektivtransport stod på toppen av listen da Solveig Nilsen, som ledet møtet, oppsummerte innspillene!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**