Idag: Møte i kontrollutvalget?

Ifølge møteplanen for kontrollutvalg på Øvre Romerike skal det idag være møte i kontrollutvalget i Eidsvoll. Men kontrollutvalget er fjernet fra oversikten på kommunens elektroniske møtekalender, og på ROKUS-siden ligger ingen saksliste for dagens møte. Så det er uvisst om det er møte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


17.september i år vedtok kommunestyret at innkallelser, sakslister og protokoller fra kontrollutvalget skal legges ut på kommunens hjemmeside – slik praksis er for de øvrige folkevalgte organene i kommunen.

Etter dette vedtaket er kontrollutvalget forsvunnet helt fra den elektroniske møtekalenderen på kommunens hjemmeside. En noe original måte å følge opp et vedtak om mer åpenhet.

Kommunens hjemmeside har imidlertid en omtale av hvert eneste folkevalgte organ. På siden for kontrollutvalget henvises det til en fellesside for kontrollutvalgene på Øvre Romerike; ROKUS.

På ROKUS sin side finnes oversikt over møtedatoene til hvert eneste kontrolluvalg. Der står møtedatoen 28.oktober og tidspunktet 18.00 for kontrollutvalget i Eidsvoll. Men på oversikten over sakslister og protokoller står ingenting om dagens møte.

Vi har heller ikke klart å finne noen informasjon om at møtet er avlyst, ved å gå inn på kommunens nyhetsoversikt.

Derfor kan vi ikke følge opp vår vanlige praksis, med å legge ut tid, sted og saksliste samt lenker til møtedokumentene for møtet i kontrollutvalget idag, 28.oktober.

Neste møte i kontrollutvalget skal ifølge ROKUS-oversikten være 25.november.

Hvorfor Venstre har satt søkelyset på kontrollutvalget i Eidsvoll kan du lese mer om her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**