Inspirerende landskonferanse

En inspirert gruppeleder, Anja B. Endresen, deltok på Venstres årlige landskonferanse som fant sted i Oslo denne helgen. Menneskerettigheter både globalt og nasjonalt var et av hovedtemaene på konferansen. Det andre hovedtemaet, var arbeidet frem mot kommunevalget i 2015. Sola Venstre begynner snart arbeidet frem mot neste valgdag og det var mye god input i de samtaler og gruppearbeider som Berggård Endresen deltok på i Oslo denne helgen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


I sin til tale til Landskonferansen, kom partileder Trine Skei Grande inn på de politiske målene vi klarte å nå gjennom det forpliktende politiske samarbeidet vi har inngått sammen med Krf, Høyre og FrP. Mer av Trines tale finner dere her.

Trine Skei Grande taler til Landskonferansen 2013

Foto: Naomi I. Røkkum

Sola Venstre har den siste måneden fått flere nye medlemmer og en slik utvikling er veldig positiv med tanke på å bygge et solid lag i vårt videre politiske arbeid. I Oslo ble vi presentert gode eksempler på hvordan vi kan videreutvikle både et bra organisatorisk lag, men også hvordan vi skal sikre gjennomslag for mest mulig Venstrepolitikk. I så måte var det lærerikt å delta på workshop der nestleder i Venstre, gjennomgikk punktene i det politiske samarbeidet moderpartiet nå har inngått på blågrønn side, sier Sola Venstres gruppeleder.

Terje Breivik LM2012

Foto: Helene Z Skulstad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**