Jan Fjellstad deltar på helgas Landskonferanse

Denne helgen møtes folkevalgte, tillitsvalgte og medlemmer til første store samling etter valget. Fra Harstad Venstre deltar Jan Fjellstad. Tema for konferansen: Et liberalt parti i et liberalt demokrati.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

logo

Foto: Venstre

Selve Landskonferansene er delt i to deler.

Del 1: Venstre — hva nå? Stortingsvalget 2013 med blikk fram til 2015 og 2017
Venstre fikk 5,2 % i valget og er i sonderinger om regjering. I slutten av oktober er det meste klart om hvilke rammer som gjelder for partiet de neste fire årene. Vi har fått mange nye ansikter i stortingsgruppa. Hvilke erfaringer tar vi med oss, og hvilken retning skal vi velge fram mot neste valg?

Del 2: Demokrati og menneskerettigheter
Er menneskerettigheter først og fremst et viktig spørsmål i stater med undertrykkende regimer? Hvilke menneskerettighetsspørsmål er viktig for Stortinget å ta fatt i? Eller for Venstres kommunestyregrupper? Hvordan henger menneskerettigheter sammen med demokratisk utvikling? Maktspredning? Personvern? Informasjonssamfunnet? Velferdsstaten? Landsmøtet 2014 skal handle om menneskerettigheter. Vi spiller opp til debatt allerede i høst.

For mer informasjon; følg landskonferansen på www.venstre.no. Her hjemme får vi referat fra Jan Fjellstad på mandagens gruppemøte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**