Åpent medlemsmøte 16. oktober

Til uken inviteres det til åpent medlemsmøte i regi av Stavanger Venstre. Det er et møte som favner bredt og som Venstrevenner i Sola også vil ha stor interesse av og derfor er invitert til å delta på. Rogaland Venstres ferske Stortingsrepresentant, Iselin Nybø, kommer og Abid Raja og Ola Elvestuen stiller også.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Vi skal diskutere både nasjonal og regional/lokal Venstre-politikk. Fra 18.30 av braker det løs med følgende program:

Ny komiteleder av Energi og miljøkomiteen på Stortinget, samt nestleder i Venstre Ola Elvestuen kommer for å snakke om Samarbeidsavtalen kontra Regjeringsavtalen. Hvor står Venstre: «Kneblet eller fri».

Ola Elvestuen

Foto: Bård Ek

Abid Raja, nyvalgt Stortingsrepresentant fra Akershus Venstre, tar opp saker fra Statsbudsjett og Samferdselssaker høsten 2013.

Abid Raja på Unge Venstres Landsstyremøte 20. desember 2008 cropped

Foto: Christoffer Biong

Iselin Nybø beretter fra sine første dager som nyvalgt Stortingsrepresentant og hvilke saker hun vil fokusere på den første tiden som folkevalgt.

Tog, Iselin Nybø, jærbanen

Foto: Mari Halvorsen

Møtet avholdes onsdag 16.oktober kl 18.30 – 21.30 på Martinique v/Nytorget i Stavanger. Vi har mye på agendaen denne kvelden, og ber alle møte opp i god tid.

Fra 19.30 av 19.30 settes fokus mot disse sakene:

Venstre regional og lokalt
Evaluering av den lokale valgkampen 2013: Hva var vi gode på? Hva kunne vi gjort bedre? Hva kunne vi gjort mer av? Mindre av?
Veien videre frem mot 2015: Hvordan skal Venstre klare å gjøre tidenes kommunevalg?
Debatt/idemyldring

Alle er hjertelig velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**