Snorklipping for trivsel

Varaordfører Jan Fjellstad klippet idag over snora for kommunens Arbeidsmiljøfestivalen 2013, og fikk slik anledningen til å rose de mange som idag gjør en utrolig viktig jobb for innbyggerne – og samtidig åpne for en uke med aktiviteter som rommer alt fra sittedans og lefsebaking til hatteparade og Tour de Storvassbotn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Jan Fjellstad åpner Arbeidsmiljøfestivalen

Foto: Harstad Tidende

Barnehagenes Superkor stemte i med Harstadsangen før Venstres Jan Fjellstad fikk låne saksa fra “Tause Birgitte” – og offisielt åpne Arbeidsmiljøfestivalen. Arbeidsmiljøfestivalen skal gjennom en ukes arrangement bygge opp under trivsel og kompetanse blant kommunens mange ansatte. Under den høytidelige og humørfyllte åpningen ble også Vågsfjordens perlepris for beste kollega delt ut, som i år gikk Line-Merete Veimoen fra Fargeklatten barnehage.

Festivalen ble første gang arrangert i 2010. Målet er å vise at ved å fokusere på trivsel og egenkompetanse, vil dette også bidra til økt trivsel og fellesskap, gode arbeidsmiljø og økt nærvær på jobben. Harstad Venstre gratulerer Harstad kommune med et flott og spennende program – og ønsker de ansatte ei spennende uke!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**