8,2 % i Oslo — og to på tinget

Stortingsvalget 2013 har gitt Oslo Venstre fremgang i samtlige bydeler, og en dobling i antall mandater på Stortinget. Venstres leder Trine Skei Grande får følge av Ola Elvestuen, med Guri Melby og Daniel Heggelid Rugaas som vararepresentanter. Oslo Venstres leder, Toril Berge, takker alle som har bidratt til valgresultatet, ikke minst de 28 619 personene som stemte Venstre i Oslo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


– Nå er vi tilbake på stortinget med kraft og tyngde til å få til endringer på viktige områder, spesielt miljø og skole, sier fylkesleder Toril Berge. Hun retter en stor takk til alle frivillige, aksjonister, ansatte og medlemmer som har stått på for å gjøre årets valg til en suksess for Venstre.

Hvis du er nysgjerrig på Venstre og ønsker å bli med på laget, så kan du enkelt melde deg inn.

Som medlem har du tilgang til hele partiapparatet gjennom tillitsvalgte i styrene, og folkevalgte i kommuner, fylkeskommuner og på Stortinget. Du finner kanskje ikke et parti hvor du er enig i alt, men med et sosialliberalt ståsted er du velkommen til å delta i Venstre, til å la din stemme høres, til å få informasjon, og til å påvirke vedtakene som fattes.

Jobben frem mot kommunevalget 2015 starter nå – vi vil ha deg med på laget.

Trine Skei Grande.

Trine Skei Grande.
Foto: Bård Ek

Ola Elvestuen

Ola Elvestuen
Foto: Bård Ek

Guri Melby

Guri Melby
Foto: Torbjørn Bråthen

Daniel Heggelid Rugaas

Daniel Heggelid Rugaas
Foto: Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**