Dagen før dagen

Siste dag før valget blir det publisert en ny meningsmåling som gir Venstre 6,7 prosent på landsbasis og Rogaland blir representert med Iselin Nybø fra Venstre på Stortinget. Dagen før fikk vi imidlertid se en annen måling som ikke gav samme resultat. Det betyr at vi må holde koken oppe helt frem til valgdagen for å sikre oss et sterkest mulig Venstre. Bare ved å stemme Venstre og fortelle andre at de bør gjøre det samme styrker vi vern av Lofoten, Vesterålen og Senja. Ved å stemme Venstre får man regjering som prioriterer flere gode lærere foran flere skoletimer!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Sola Venstre har bak seg en aktiv valgkamp. Vi har stått på tilsammen 8 stands, vi har sendt ut brosjyrer til alle husstandene. Vi har banket på dører og snakket med velgere og våre Venstretillitsvalgte har gått kommunen rundt med en egen Solabrosjyre og besøkt 5000 ulike postkasser for å fortelle hva slags positive følger et sterkt Venstre i en borgerlig regjering vil ha for Solabuen.

Venstrestand

Foto: Venstre

Stand

Foto: Venstre

Venstrestand

Foto: Venstre

Venstrestand

Foto: Venstre

Vi har hatt besøk av Trine Skei Grande som vi inviterte med oss til Skadberg skole. Vi fikk der høre mye godt om Solaskolen, men også om de vansker statlig pålagte oppleg som leksehjelp skaper. Vi ønsker mer makt til kommunene slik at de selv kan få bestemme hva som er den beste løsningen i hver enkelt kommune.

Trine Skei Grande

Foto: Kjartan Lunde

Det er mange grunner til at man i årets valg bør gi sin stemme til Venstre.

Tror du det blir et regjeringsskifte, og vil du hjelpe flere barn ut av fattigdom, bør du stemme Venstre.

Vil du ha en regjering som satser på forskning og det grønne næringslivet, bør du stemme Venstre.

Vil du ha en human behandling av asylbarna, bør du stemme Venstre.

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**