Politikken avgjøres på borgelig side

– Alt tyder på at det blir et regjeringsskifte etter valget på mandag. Det betyr at alle viktige politiske slag vil stå på borgerlig side de kommende fire årene. Dette sa Venstres leder, Trine Skei Grande i dagens partilederdebatt. – Velgerne bør derfor tenke nøye i gjennom om du vil ha en mørkeblå, borgelig regjering, eller en blågrønn, sier Hanne Nora Nilssen i en kommentar etter partilederdebatten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


De som nå tror det blir regjeringsskifte, og samtidig vil ha en regjering som prioriterer flere gode lærere foran flere skoletimer, bør stemme Venstre.

De som nå tror det blir regjeringsskifte, og samtidig vil ha en regjering som satser på forskning og det grønne næringslivet, bør stemme Venstre.

Alle som nå mener at en bedre miljøpolitikk, en skole med flere gode lærere, bekjemping av fattigdom blant barn, en anstendig asylpolitikk og det å legge til rette for de bedriftene og det næringslivet vi skal leve av i framtiden er viktig ved dette valget, får mest igjen for stemmen sin ved å stemme Venstre. Fordi Venstre vil være en del av flertallet som avgjør politikken etter valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**