Venstre — Best i test!

Interesseorganisasjonene foretar grundige analyser av valgprogrammene til partiene. Venstre kommer i år så godt ut av disse analysene at partiet kan titulere seg «Best i test»!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Venstre - Best i test!

Legg merke til disse:

Næringslivets hovedorganisasjon — 5
Virke (handels- og servicenæringene) — 5
Abelia (kunnskaps- og teknologibedrifter) — 6
Norsk psykologforening — 5
Advokatforeningen — «Best i test»
Klimavalg 2013 — 6
Samarbeidsrådet for biologisk mangfold — «Best i test»

Vi visste at vi hadde et godt program, men ikke at det var SÅ godt!

Det mest gledelige og oppsiktsvekkende er at Venstre får toppskår både hos miljøorganisasjonene og hos næringsorganisasjonene. Venstre er det partiet som best mestrer den vanskelige kombinasjonen av god næringspolitikk og god miljøpolitikk.

I tillegg skårer Venstre høgt også gjennom sin humanitære, sosiale liberalisme som setter «Folk først». Dette er ikke bare noe vi venstrefolk påstår. Organisasjonene sier det! Vi har det svart på kvitt! Ifølge Norsk psykologforening er f.eks Venstre «Best på psykisk helse».

Når det gjelder næringspolitikken og miljøpolitikken, så må begge tas på fullt alvor. Høyre og særlig Frp svikter i miljøpolitikken — på klima og på naturmiljø (biologisk mangfold, landskap, arealforvaltning). SV og særlig De Grønne oppnår ikke troverdighet i næringspolitikken. Venstre har troverdighet på begge områder.

Da har Venstre en politikk som er verdt å støtte!

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**