Venstre på felles fylkesutvalgsmøte for Buskerud, Vestfold og Telemark

Kåre Pettersen og Aina Dahl fra Vestfold og Johan Tønnes Løchstøer fra Telemark var Vesntres representanter på et felles fylkessutvalgsmøte i Larvik 15.-16. august. På møtet ble det drøftet bl.a. Buskeruds vellykkede utvikling av en reiselivsstrategi hvor de andre fylkene kan dra nytte av erfaringene.
Det ble gitt en orientering om etableringen av Færder nasjonalpark hvor erfaringene kan være til nytte i arbeidet med en nasjonalpark for Jomfruland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Kristian Bogen fra Høgskolen i Telemark innledet sammen med rektorene for høgskolene i Buskerud og Vestfold til debatt om regional kunnskapsinfrastruktur og egenbasert vekst. Johan Tønnes Løchstøer understreket at det for Venstre ville ha vært naturlig om Telemark samarbeidet med Buskerud og Vestfold om kunnskapsinfrastrukturen i de tre fylkene.. Det er ikke for sent å ta dette valget!

Det ble lagt frem en felles plattform for en avlastningsstrategi for Osloområdet. For Venstre er det viktig å samarbeide på områder som vil gi muligheter for å utnytte regionale fortrinn i en offensiv strategi for egenbasert vekst i regionen.

Fylkesmøte Telemark og Vestfold
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**