Vi trenger deg i valgkampen!

Oslo Venstre er nå inne i en viktig valgkamp. Vi vil skifte ut regjeringen og sørge for en ny, grønn og fremtidsrettet politikk på Stortinget. For å klare det er vi helt avhengig av din hjelp. Det er nå det gjelder, og vi trenger deg som aktivist.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


På lørdag 10. august arrangerte Oslo Venstre, ved hjelp av alle våre lokallag, stands over hele byen. Det ble en stor suksess. I dag, 12. august arrangerte vi den første sentrale rushtidsaksjonen i denne valgkampen. I morgen, 13. august åpner valgstanden vår på Karl Johan. Vi mobilieserer for fult frem mot valget og tar ingen pauser før 10. september. Derfor er vi helt avhengig av din hjelp for å komme i mål. Det er flere måter du som medlem kan bidra på.

Bli aktivist
Valgboden på Karl Johan er åpen hver dag fra 11-19. Det krever mange frivillige. Kan du avse noen timer? Hver mandag, onsdag og fredag står vi og deler ut materiell på de viktigste kollektivknutepunktene i byen. Har du mulighet til å stå med oss på vei til jobb? Ikke alle vet hvem vi er eller hva vi står for. Det må vi fortelle dem før 9. september. Derfor går vi dørbank og deler ut materiell i postkasser. Har du lyst til å bli med på søndagstur med oss?

Gå inn på aktivistskjemaet og registrer deg, eller send en epost til [email protected]. Du velger selv om du ønsker å stå på stand i ditt lokallag eller på vår sentrale stand på Karl Johan. Det viktigste er at du får gitt beskjed om når du har tid til å hjelpe til.

Gi et bidrag
Valgkamp koster penger, og alle monner drar. Kunne du tenkte deg å sponse valgkampen for å sikre din kandidat på stortinget til høsten? Da kan du gi et bidrag her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**