Valg 2013

Mandag 9. september er det stortingsvalg og Venstre stiller til valg i Oslo med Trine Skei Grande på toppen av listen, Ola Elvestuen på andreplass og et liberalt stortingsvalgsprogram. Her finner du hele listen, Stortingsvalgsprogrammet og hovedsakene til Venstre i Oslo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Stortingsvalgslisten til Oslo Venstre.

Stortingsvalgsprogrammet til Venstre.

Våre nettsider blir fortløpende oppdatert med aktuelle saker om våre kandidater og politikk. Finner du likevel ikke svar på det du lurer på send oss en epost til [email protected].

Ønsker du å bidra i valgkampen?
Spre ordet
Følg oss på sosiale medier, del nyhetene og fortell venner og kjente at du skal stemme Venstre i år. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev her, og følge Trine, Ola og oss andre i Oslo Venstre direkte.

Gi en gave
En valgkamp koster penger. Venstre er uavhengig av særinteresser og tar ikke imot penger fra lobbyorganisasjoner. Derfor trenger vi din støtte! Gi en gave her.

Bli frivillig.
I valgkampen er mange hundre frivillige engasjerte for Venstre i Oslo. De gjør en kjempeinnsats for at vi skal bli flere på Stortinget for Venstre, og målsetningen er å få to Venstrefolk inn på Oslobenken. Lyst til å bidra som frivillig? Meld deg her.

Stem Venstre
Til slutt er det antall stemmer som avgjør hvilke innflytelse Venstre får i Stortinget fremover. Stem Venstre i valget i år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**