Mangler bakkekontakt?

Partiet Venstre er seg selv lik, de mangler bakkekontakt, uttaler ordfører i Levanger, Robert Svarva, til Levanger Avisa. Uttalelsen fra ordføreren kom i et intervju om utbygging av private barnehager kontra utbygging av kommunal barnehage i Skogn, skriver Anne-Brit Skjetne i Levanger Venstre i et innlegg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Innlegg av Anne-Brit Skjetne – Levanger Venstre.
En oppsiktsvekkende uttalelse fra kommunens politiske leder om et parti som er representert i formannskap og kommunestyre. Jeg har heldigvis ikke tidligere hørt ordførere komme med slike generelle negative karakteristikker i media av meningsmotstandere som velgerne har gitt legitimitet til å bidra i politiske prosesser, og å stemme for sitt syn. Når karakteristikken blir generell uten at den følges opp av saklig begrunnelse, begynner det å nærme seg mobbing. Hvis ordføreren styrer sine politiske beslutningfora utfra slike holdninger, må det være tungt å være i opposisjon til det ordføreren og hans parti til enhver tid måtte mene.

Men ordfører Svarva skal få anledning til belegge sin påstand om at partiet Venstre mangler bakkekontakt, med saklige argumenter.
Var det mangel på bakkekontakt når Venstre gjennom mange år arbeidet for at trehusbebyggelsen i Levanger skulle vernes?
Er det mangel på bakkekontakt når Venstre mener at det skal være plass for private barnehager i Levanger?
Er det mangel på bakkekontakt når Venstre foreslår å øke bevilgningene til vedlikehold av kommuneveier?
Er det mangel på bakkekontakt når Venstre foreslår å bevilge penger til ENØK-tiltak på et kommunebudsjett der det ikke er avsatt penger til energisparing?
Er det mangel på bakkekontakt når Venstre kommer med forslag som skal dempe investeringene i en kommune som har en lånegjeld som kan utgjøre en risiko for økonomisk stabilitet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**