Dag Helge Frøisland

Lillehammer Venstres stortingskandidat og nummer tre på Stortingsvalglista i Oppland Venstre, barnelege Dag Helge Frøisland, er en aktiv, energisk mann som man kan glede seg til å møte på stand til høsten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Dag Helge Frøisland, tredjekandidat for Oppland Venstre til stortingsvalget 2013.

Dag Helge Frøisland, tredjekandidat for Oppland Venstre til stortingsvalget 2013.
Foto: Cathrine Dokken

Dag Helge er barnelege på Lillehammer, gift og har fire snart voksne barn. Dag Helge er oppvokst i Nordre Land og driver gård i Søre Ål og forsvarte sin avhandling til den medisinske doktorgrad i juni 2013.

Dag Helge brenner for Venstres kjerneverdier, og ønsker å gjøre sitt for at mange flere i Oppland ser viktigheten av å gi Venstre sin stemme.

Dag Helge er opptatt av å fremme Opplands klare rettigheter i sykehussaken. Han brenner for barns oppvekstvilkår og skolepolitikk, og han tror at han selv og Venstre er viktig faktorer for å moderere det borgerlige regjeringsalternativet i den neste Stortingsperioden. Dag Helges kone er gründer og derfor er småbedrifters vilkår også et tema som opptar Dag Helge.

Dag Helge er åpen, imøtekommende, samtidig som han med sin jovialitet og faglig brede bakgrunn samt Opplandstilhørighet har en bred kontaktflate. Dag Helge ønsker at Oppland Venstre reiser kjerringa, han håper på et brakvalg der resultatet er minst én, men gjerne flere, Oppland Venstre-representanter på tinget fra 2013. Da tar Dag Helge apostlene fatt og går fra Lillehammer til Oslo.

Ta gjerne kontakt med Dag Helge på [email protected] eller på hans facebookprofil dag helge frøisland

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**