FOLKEAKSJONER i BODØ 24.juli 2013!

Vi må tale folkevettet, naturens og framtidens røst og få de som krever konsekvensutredning etter petroleumsloven til å snu ! ! !

Mobilisering virker. Ved å vise at vi er mange AKTIVE støttespillere og AKSJONISTER som vil ha et oljefritt LoVeSe vinner vi kampen ! ! !

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Folkeaksjonen mot oljeutvinning utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, avdeling Bodø, planlegger to STORE aksjoner i Bodø onsdag 24.juli hvor de skal synes godt og markere saken så det når ut til hele det norske folk.

Trine Skei Grande LoVeSe I

Trine Skei Grande LoVeSe I
Foto: Tor Bjarne Christensen

Aksjonsformene er snille, sosiale og festlige! Alt av planlegging, forarbeid etc har de allerede folk til og kontroll på. Det de mangler er DEG på aksjonene! Nå må gode Venstrefolk trå til å vise støtte til kampen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

Det handler om noe så enkelt som å bære en T-skjorte med Folkeaksjonens logo og budskap på riktige sted til riktig tid. Vil du ha en Venstre-buttons i tillegg tar Bodø Venstre å ordne det.

Dette er en veldig snill aksjonsform som handler om å være synlig for nasjonen.
Har du Facebook er det fint at du liker, deltar og deler arrangementene
SAMMEN UTGJØR VI EN FORSKJELL ! ! !

ONSDAG 24.JULI – VG LISTA TOPP 20

ONSDAG 24.JULI – NRKs Sommeråpent.

Vil DU kan stille opp for LOVESE -saken? Send oss en epost til [email protected] innen søndag 15.juni om du kommer – og oppgi T-skjorte størrelse! Nordland Venstre sponser t-skjortene og arrangementene er gratis!

Vi har et håp om at MANGE, MANGE, MANGE stiller opp den 24.juli, ta med ungan, kjæresten, kollegaen, slekta, venner og uvenner, store og små og still opp og AKSJONER for den gode sak.

For mer info ta kontakt med Geir Allan Martinussen, 922 02 499 leder LoVeSe, avd. Bodø.

PS Vi ber dere sette av torsdag 5.september på ettermiddagen. Da kommer vi til å invitere til en skikkelig FOLKEFEST FOR FOLKEAKSJONEN. Det blir liv, debatt, musikk og masse mer på «Dama Di». Mer info kommer seinere, men sett av datoen!

LES MER om argumenter mot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, og Venstres politikk på området.

Miljøkampanje Poster

Foto: Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**