Karl Ravndal 90 år

Karl Ravndal fylte 90 år 29. juni 2013. I den anledning ble han overrakt gaver fra Larvik Venstre og fra Vestfold Venstre. Bildene taler sitt tydelige språk i anledning fødselsdagen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Karl Ravndal 90 år

Karl Ravndal 90 år
Foto: Karin S. Frøyd

Karl Ravndal fikk på fødselsdagen besøk av Karin S. Frøyd fra Larvik Venstre hjemme på Tenvik utenfor Larvik. Han ville gjerne høre hvordan det jobbes i valgkampen. Det fikk han selvfølgelig høre om og hvilke aktiviteter som planlegges også lokalt. — Ja, jeg var jo fylkessekretær fra 1971 og i noen år. Det var en lønnet 1/3 stilling, sa Karl.

Karl og Vera Ravndal følger Venstres valgkamp

Karl og Vera Ravndal følger Venstres valgkamp
Foto: Karin S. Frøyd

Han fikk vite at Venstre-lederen Trine Skei Grande var på Vestfold-turné samme dagen. Det likte han godt å høre og hadde nok hatt glede av et møte med henne, men stramt møteprogram hindret dette dessverre. Men han har møtt henne ved tidligere anledninger, sa han.

Karl har vært Venstre-medlem i nærmere 50 år. Han kom med i skolestyret i Brunlanes i 1964. I 1968 ble han valgt inn i kommunestyret første gang. Han var en dyktig debattant og snakket med stor engasjement. Det gjør han fremdeles! Karl har innehatt en rekke verv i lokallaget i Brunlanes og seinere i Larvik Venstre. Når sant skal sies, har han vært den mest trofaste av alle på medlems- og gruppemøter i Larvik Venstre. Han og kona Vera hadde også i en årrekke ansvaret for Venstres Olsokstevne i Kvelde. De to tok ofte også ansvaret for serveringen på medlemsmøtene.

I flere år var han leder av rådet for psykisk utviklingshemmede i sør-fylket inntil dette ble nedlagt på grunn av ny reform og nye organiseringer. – I to perioder var Karl medlem av eldrerådet i Larvik. Der var han svært aktiv og ivret stort for flere sykehjemsplasser i kommunen.

Karl Ravndal 90 år

Karl Ravndal 90 år
Foto: Karin S. Frøyd

Karl Ravndal har også vært politisk valgt og tillitsvalgt i Vestfold Venstre. I 2007 ble han utnevnt til æresmedlem i fylkeslaget, noe alle mente var meget vel fortjent.

Larvik Venstre og alle hans Venstre-venner gratulerer med vel overstått 90-årsdag!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**