Arrangementer og møter i valgkampen

Gjennom valgkampen arrangeres det en rekke utadrettede aktiviteter i Oslo Venstre, som du kan være med eller stikke innom. Her finner du en enkel oversikt. Bydelslagenes akivitet står beskrevet på det enkelte bydelslag sine hjemmesider. Du finner dem i menyen til venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Ola Elvestuen er andrekandidat på Venstres stortingsliste i Oslo.

Ola Elvestuen er andrekandidat på Venstres stortingsliste i Oslo.

I år er det kun tre uker mellom skolestart og valgdagene 8. og 9. september. Vi starter valgkampen allerede 6. august og inviterer til hagefest 6. august på Nordstrand.

Fra 10. august til 9. september driver vi med rushtidsaksjoner, standsaksjoner og en rekke annen aktivitet i alle bydeler i Oslo. I tillegg er valgboden på Karl Johan er åpen fra midten av august til og med 9. september kl 11.00 – 19.00 alle dager, søndager kl 13.00 – 16.00.

 Guri Melby er tredjekandidat på Venstres stortingsvalgsliste i Oslo.

Guri Melby er tredjekandidat på Venstres stortingsvalgsliste i Oslo.

3. september – Åpent Venstremøte på Litteraturhuset
Valgkampmøte for aksjonister og nysjerrige fra kl 18.30. Oslo Venstre inviterer til åpent møte om valgkampen 2013. Det er mindre enn en uke til valgdagen og vi samles for å forberede oss på den store kraftanstrengelsen før valgdagen. Bli med og møt toppkandidatene, aksjonistene og vi som driver Venstres valgkamp i Oslo.

9. september – Valgvake på Det Norske Teater.
Vi samles på Det Norske Teater for å følge TV2 og NRK sine valgsendinger etterhvert som valgdagsmålingene, og stemmetallene begynner å komme inn. Mer informasjon om arrangementet kommer i løpet av august.

Passer ingen av disse dagene for deg? Da kan du istedet komme innom valgboden vår på Karl Johan for å slå av en prat. På Karl Johan treffer du frivillige og aktivister fra Oslo Venstre, i tillegg til at kandidatene ofter kommer innom. Våre kandidater er også tilstede på mange debatter, møter og andre arrangementer på en rekke forskjellige arenaer. Bruk gjerne anledningen til å stille dem spørsmål om politiske temaer som er viktig for deg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**