Bot for å anlegge veg over friareal

Med varaordføreren som prosjektleder for utbyggingen på Lindalsplatået er det litt spesielt at kommunen har utstedt overtredelsesgebyr for ulovlig anlegging av veg over et friområde! Det informerte rådmannen om i torsdagens møte for Miljø og teknisk komité. Et møte hvor kun 3 av utvalgets 5 representanter stilte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Representantene fra AP og V gikk i møtet inn for at det kunne bygges en garasje 2 meter fra nabogrensen idet dette var i tråd med reguleringsbestemmelsene for området.

Likeledes fikk utbygger medhold i at de kunne deponere overskytende løsmasse (jord) på et omsøkt område, som dermed ville få bedre tilgjengelighet.

Befaring
Miljø og teknisk komité ble ellers enige om å ha en befaring på Lindalsplatået i løpet av august, september for å se på utbyggingsområdet.

Prosjektledelse må dokumenteres
Stian Lund pekte også på at det er viktig at prosjektleders kompetanse blir dokumentert på en god måte i fremtidige utbyggingsprosjekt slik at vi sikrer en smidig og god gjennomføring både for utbygger, kommune og andre berørte parter. Jeg ser at dette fort kan bli ubehagelig å diskutere når prosjektleder på Lindalsplatået en en profilert lokalpolitiker med politiske lederverv, men likefullt må vi tåle å ta denne diskusjonen politisk og åpent drøfte de erfaringene vi får i pågående utbyggingsprosjekt. Alt annet ville være en unnlatelse sier Stian Lund (V) i en kommentar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**