God sommer!

Sommerhilsen fra Hedmark Venstre med viktig informasjon om valgkampen. Kom til Hamar 16.august på valgkampåpning med Trine Skei Grande!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Venstre er i valgkampmodus og vi går til valg på å sikre en blågrønn regjering i september. Meningsmålingene viser tydelige tegn på et regjeringsskifte til høsten. Det er da opp til velgerne å bestemme hvordan denne regjeringen vil se ut. Vil velgerne ha en blågrønn eller en mørkeblå regjering? Vi jobber for en blågrønn regjering og her er du og alle andre medlemmer avgjørende for at vi skal sikre oss mange stemmer og innflytelse etter valget.

Alle stemmer teller og mediene er viktige for at Venstres politikk skal bli synlig. Vi trenger hjelp av dere i sommer for at Venstre skal være synlig. Derfor ber vi dere som har lyst, om å skrive leserbrev og sende til lokalavisene. Gjerne på en av hjertesakene til Venstre, miljø, kunnskap, verdiskaping eller velferd. Det er også mulig å ta din hjertesak å lage et leserinnlegg ut i fra Venstres stortingsvalgprogram eller Venstres alternativ til nasjonal transportplan som nylig ble lagt fram. Trenger du bistand eller hjelp til å sjekke fakta, ta kontakt med Mirjam eller Benedicte. Venstres stortingsvalgprogram
[/link][link#https://www.venstre.no/files/sentralt/sentralt/Stortingsvalgprogram2013-2017.pdf] Venstres alternative nasjonale transportplan: [link#https://www.venstre.no/files/sentralt/politikk/ta_gronne_valg_ntp.pdf]

Bli venstrevenn:
Du kan også bidra til å støtte oss i valgkampen ved å bli venstrevenn. Da betaler du 100,- i måneden til Venstre hvor halvparten går til fylkeslaget. Ønsker du å finne ut mer om hva venstrevenn er, klikk på lenka under:
[link#https://www.venstre.no/artikkel/47422]

Valgkampkickoff med Trine 16.august
Trine Skei Grande kommer til Hamar 16.august og det gleder vi oss til. Da er dere alle velkomne til å delta på opplegget på Hamar denne dagen. Det blir både sosiale og politiske aktiviteter. Program kommer senere, men sett av datoen allerede nå. Dette er tiden for å hente inspirasjon og møte venstrevenner fra hele fylket.

Erik på turné
Stortingskandidaten vår, Erik Ringnes, ønsker å besøke så mange lokallag som mulig i juli. Har dere sommeravslutning, eller planlegger et temamøte, bedriftsbesøk eller standsvirksomhet så blir han gjerne med. Kontakt [epost#[email protected]] for å gjøre en avtale.

Venstre i valgkampen
Send inn oversikt over arrangementer, festivler, bygdedager og andre eventer som samler mange folk i din kommune eller region. På denne måten kan vi sende ut toppkandidatene dit det er sjanse for å møte mange velgere på ett sted. Send datoer til [epost#[email protected]]

Stortingsvalgbrosjyren fra Venstre sentralt foreligger nå. Den kan bestilles i nettbutikken på hjemmesiden til Venstre. [link#http://shop2.eaccount.no/F625018/main.aspx?page=MAIN_FIRSTPAGE] Nettbutikken tømmes også raskt for valgkampmateriell, så sikre deg og lokallaget valgkampmateriell nå. Trenger dere å låne valgkampstand eller roll up til valgkampen til et spesielt viktig arrangement, så ta kontakt med Mirjam eller Benedicte.

Miljøkampanjen Kollektivaksjonen og resten av miljøaksjonen ble vellykket
Takk for innsatsen! Vi i valgkampledelsen i Hedmark oppfordrer dere til å fortsette disse kampanjene utover i valgkampen og fram til valgdagen, 9.september.

Manglende piff i lokallaget?
Lurer dere på hvordan dere skal organisere valgkampen og hva som er viktige aktiviteter for deres lokallag. Mirjam og Benedicte rykker gjerne ut på et styremøte eller en sommerfest for å bidra med tips, ideer eller innspill til valgkampaktiviteter.

Se også [link#www.venstre.no/hedmark] eller facebooksiden vår:
[link#https://www.facebook.com/HedmarkVenstre?fref=ts]

Nye medlemssider Venstre har fått nye medlemssider som alle medlemmer kan logge seg inn på. Du får tilsendt passord og brukernavn. Her kan du endre informasjonen din, melde deg på aktiviteter i valgkampen og melde deg på ulike kurs og seminarer (akkurat denne funksjonen er ikke tilgjengelig ennå). [link#https://venstre.alreadyon.com/]

For lokallagsledere
Husk rapportering av lokallagsaktivitet og inntekter til SSB innen 1.juli. Dette er avgjørende for å få partistøtte for 2014. Spørsmål og bistand til dette kan rettes til Sjur, [epost#[email protected]]

Kontakt
Benedicte Røvik, valgkampsekretær, [epost#[email protected]], tlf: 92 62 29 85

Mirjam Engelsjord, valgkampsjef, [epost#[email protected]], tlf: 90 01 74 39.

Sjur Skjævesland, fylkesleder, [epost#[email protected]], tlf: 91 75 79 26

Erik Ringnes, stortingskandidat, [epost#[email protected]], tlf: 91 80 84 86

Sommerhilsen fra Hedmark Venstre!

Hedmark Venstre + Trine på Landsmøte 2013

Foto: Jo Straube

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**