Venstre: Liberalt parti i et liberalt demokrati

Venstre inviterer alle folkevalgte, tillitsvalgte og medlemmer til Landskonferansen 2013! Konferansen finner sted på Hotel Bristol i Oslo 19.-20. oktober.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Del 1: Venstre — hva nå? Stortingsvalget 2013 med blikk fram til 2015 og 2017
Del 2: Demokrati og menneskerettigheter

I oktober 2013 har alle kort blitt kastet i luften og kabalene er i ferd med å legges på nytt. Hvordan gikk det i valget? Har vi fått noen nye ansikter? Og kanskje makt på noen områder? Hvilke erfaringer tar vi med oss, og hvilken retning skal vi velge fram mot neste valg?

Er menneskerettigheter først og fremst et viktig spørsmål i stater med undertrykkende regimer? Hvilke menneskerettighetsspørsmål er viktig for Stortinget å ta fatt i? Eller for Venstres kommunestyregrupper? Hvordan henger menneskerettigheter sammen med demokratisk utvikling? Maktspredning? Personvern? Informasjonssamfunnet? Velferdsstaten? Landsmøtet 2014 skal handle om menneskerettigheter. Vi spiller opp til debatt allerede i høst.

Tid: Lørdag 19. og søndag 20. oktober
Stad: Hotel Bristol, Oslo

Påmelding, program og prisinformasjon blir lagt ut på denne siden når det er klart.

Trine landskonferansen Kristiansand

Foto: Eva Kvelland

Landskonferansen er en årlig anledning for alle Venstrefolk til å møtes til faglig og sosial utveksling, og er en viktig arena for intern debatt og skolering. På konferansen kan man møte Venstres egne toppolitikere, medlemmer og tillitsvalgte, og eksterne innledere fra kultur, organisasjoner og akademia.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**