Grønne valg i transportplan

Norge og Hedmark trenger store investeringer for å sørge for gode transportløsninger de neste ti årene. Venstre vil sørge for at langsiktige og miljøvennlige løsninger for folk og næringsliv blir prioritert høyest og lanserer med dette den mest miljøvennlige transportplanen på Stortinget

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Vi skal bygge Fornebubanen!

Foto: Venstre

15.juni 2013 lanserte Venstre norsk politikks mest miljøvennlige Nasjonale transportplan, Venstres NTP. Med 35 mrd kroner mer i samferdselsinvesteringer enn Regjerigen, er dette en meget offensiv satsing på framtidas samferdselsløsninger.

Mali Hauen

Foto: Privat

– Det er meget gledelig at investeringer i Hedmark er prioritert så høyt, uttaler Mali Hauen, 4.kandidat for Hedmark Venstre.
– Vi er opptatt av næringslivet i Hedmark og fokus på elektrifisering av Røros- og Solørbanen betyr mye for oss i Nord-Østerdalen. Det er på tide at dette blir utredet nå og vi i Hedmark er utålmodige etter å iverksette elektrifisering.
Venstre vil også bevilge 280 millioner kroner mer i 2014 – 2017 enn den rødgrønne regjeringen til å hente inn vedlikeholdsetterslepet på fylkesveiene. –Dette er meget gode nyheter for Hedmark, som har over 3000 kilometer med fylkesveg, uttaler Hauen.

TrineMatilde

Foto: Asbjørn Hovstø

Venstre-leder Trine Skei Grande lanserte det hun kalte tidenes jernbaneløft da hun talte til landsstyremøtet i Venstre på lørdag.
Stortinget behandler Nasjonal transportplan i heldagsmøtet tirsdag 18.juni 2013 fra klokka 9.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**