Runar Bålsrud besøkte Pulsfestivalen

Eidsvoll Venstre fikk idag besøk av Hurdals ordfører Runar Bålsrud (V), under Pulsfestivalen i Sundet. Blant partiene som fikk testet ut valgkampapparatet på Bankplassen i Sundet var Ap, Høyre, SV, Venstre, De Grønne – og etterhvert FrP.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


I tillegg til å være ordfører i Hurdal står Runar Bålsrud på 04.plass på Akershus Venstres valgliste. Idag var han i Sundet og bistod Eidsvoll Venstre på standen på Bankplassen.

Venstre var blant partiene som hadde bestemt seg for å vise seg frem denne nydelige sommerdagen. Både SV, Ap, Venstre, De Grønne og Høyre slo opp soltelt, parasoller og bord allerede i 10-tiden på formiddagen. FrP kom litt senere.

Runar Bålsrud besøkte Pulsfestivalen

Foto: Per Aage Pleym Christensen

Hurdals ordfører sto på stand sammen med kommunestyrerepresentant Knut Bakkehaug, og to av styremedlemmene i Eidsvoll Venstre, Rune Slettebakken og Per Aage Pleym Christensen.

Sundet var fullt av tilbud og sydet av aktiviteter – og mange tok turen innom. Både cafèen, scenen med underholdning og partienes stand på Bankplassen fikk besøk. De fleste var innstilt på å nyte sol og sommer.

Partiene vet at mye står på spill ved høstens valg, men idag var det en avslappet og gemyttlig stemning.

Hovedmotstanderne Venstre og Ap side om side

Foto: Per Aage Pleym Christensen

Knut Bakkehaug og Rune Slettebakken nyter sommeren på Bankplassen i Sundet. Hovedmotstanderne i Eidsvollspolitikken stod side om side; Arbeiderpartiet og Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**