Skien Venstre kåret til beste lokallag i Venstres miljøkampanje, en Bedre Hverdag

Landsstyret i Venstre kåret i dag Skien Venstre til beste lokallag i årets miljøkampanje, en bedre hverdag. Skien Venstre får med det også besøk av Trine Skei Grande under årets valgkamp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

En bedre hverdag

Grunnen til at Skien Venstre ble kåret til beste lokallag i årets miljøkampanje er fordi lokallaget har arrangert og deltatt på mange miljøaktiviteter under årets kampanje.
Blant annet har Skien Venstre deltatt med stand utenfor Odd stadion, aktiv deltagelse under årets Earth Hour aksjon (WWF), deltatt på turpasstur med Telemark turistforening, delt ut flyers på Skien jernbanestasjon (IC-aksjonen) og delt ut årets miljøpris til Skien Fjernvarme AS på miljødagen 5/6. Skien Venstre har også arrangert en rekke besøk, blant annet til Skien Fjernvarme, Bjorstadalen optiske sorteringsanlegg og Telemark Krisesenter som er oppført i passivhusstandard.

Bakgrunnen for kampanjen:
Vi skal bevare naturen og miljøet for å sikre oss selv og våre barnebarn en ren framtid. Det er krevende, men gir også nye muligheter. God miljøpolitikk fører til en bedre hverdag for deg og meg. Venstres miljøpolitkk er positiv og fremtidsoptimistisk. Alle kan få en bedre hverdag med ren luft, rent vann, bedre busstilbud, trivelige nærmiljøer og energisparing i eget hjem.

De beste miljøtiltakene er de som skaper en bedre hverdag for oss alle.

Les mer om Miljøkampanjen: En Bedre Hverdag

Se også om noen av Skien Venstres aksjoner her:

Les: Earth Hour

Venstre + Miljø = Sant

Les: Inter City aksjonen

Les: Årets miljøpris 2013 til Skien Fjernvarme AS

Les: Telemark Krisesenter

Kenneth Berg
Skien Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**