Klima på dagsorden i Grimstad

Fredag 31. mai var Ordfører Hans Antonsen og Stormberg sjef Steinar J. Olsen å se på tur igjennom Grimstad. Praten gikk lett og dreide seg om klimautfordringer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Steinar J. Olsen lovte å gå fra Flekkefjord i vest til Risør i øst dersom han vant Fvns konkurranse om å bli Lesernes Sørlandsbedrift 2012. Det klarte han og fredag var han klar for å traske gjennom Grimstad. Ordfører Hans Antonsen hadde lovet å bli med – og det ble han!

På turen snakket turkameratene om klimautfordringer – noe begge brenner for.

– Jeg mener det er den største utfordringen i næringslivet. Når vi går og opplever flott natur som i dag, ønsker jeg at barn og barnebarn også skal få muligheten til dette. Det viktig at vi alle forstår alvoret, fortalte Olsen.

— Den viktigste grunnen til at jeg ønsker meg til Stortinget til høsten er at jeg mener vi gjør for lite med klimautfordringene. Jeg vil blant annet jobbe for å satse på kollektivtransport, få flere grønne bedrifter, mer handel i byene og å forebygge livsstilssykdommer ved å legge til rette for at flere får en mer aktiv livsstil, sa Venstre-politikeren.

Les hele artikkelen hos Grimstad Adressetidende her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**